Espa - 2014-2020
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 29€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

Γρήγορο αδυνάτισμα πριν το καλοκαίρι. Τι πρέπει να προσέξετε.

Γρήγορο αδυνάτισμα πριν το καλοκαίρι. Τι πρέπει να προσέξετε.
Γρήγορο αδυνάτισμα πριν το καλοκαίρι. Τι πρέπει να προσέξετε.

Μετά από έναν κουραστικό και ιδιαίτερα δύσκολο χειμώνα, έφτασε η περίοδος που περιμένατε όσο τίποτα άλλο: το καλοκαίρι! Θέλετε να φορέσετε ξανά τα αέρινα καλοκαιρινά ρούχα και τα μαγιό σας και να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας. Ίσως να θέλετε να χάσετε και τα περιττά κιλά που σας «άφησε» ο χειμώνας και η καραντίνα με μια δίαιτα express.
Tο γρήγορο αδυνάτισμα μπορεί να φαντάζει ως ιδανικό σενάριο. Όμως, το μυστικό για την απώλεια κιλών είναι η υιοθέτηση μιας ισορροπημένης, υγιεινής και έξυπνης διατροφής, που θα γίνει τρόπος ζωής και θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι περισσότεροι που θέλουν να χάσουν κιλά καταφεύγουν σε διάφορες δίαιτες για γρήγορο αδυνάτισμα, τις οποίες άλλοτε δεν μπορούν να τηρήσουν και άλλοτε ξαναπαίρνουν σύντομα το βάρος που έχασαν.
Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι σημαντικό να προσέξετε τις παρακάτω παγίδες:
• Λίγα γεύματα μέσα στην ημέρα
Επιλέγετε να μην καταναλώνετε κάποια γεύματα μέσα στην ημέρα με τη σκέψη ότι έτσι θα μειώσετε την πρόσληψη των ημερήσιων θερμίδων. Ωστόσο, είναι αναγκαίο να καταναλώνετε 4-5 γεύματα ημερησίως, για να αυξάνονται οι καύσεις του οργανισμού σας και ταυτόχρονα να πετυχαίνετε ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας. Επίσης, με τα μικρά και συχνά γεύματα κρατάτε σταθερά τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας και μειώνετε την πιθανότητα εμφάνισης συμπτωμάτων βουλιμίας.
• Θερμίδες και σωματική άσκηση
Πολλές φορές όταν ξεκινάτε να γυμνάζεστε αρχίζετε να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεστε. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή νιώθετε μεγαλύτερη πείνα μετά από τόσες καύσεις, είτε επειδή επιβραβεύετε τον εαυτό σας για τον κόπο που έκανε. Δυστυχώς, όμως, πολλές φορές αυτό δε γίνεται γρήγορα αντιληπτό και έχετε την αίσθηση ότι καταναλώνετε τα ίδια όπως πριν ξεκινήσετε τη σωματική άσκηση. Στη πραγματικότητα, όμως, λαμβάνετε περισσότερες θερμίδες σε σχέση με αυτές που «καίτε» .
• Λίγα κιλά
Αν θέλετε να χάσετε λίγα κιλά, για παράδειγμα 2-3 κιλά, μπορεί να δυσκολευτείτε περισσότερο από όταν πρέπει να χάσετε πάνω από 10 κιλά. Επίσης, εάν είστε ήδη αδύνατες, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να αδυνατίσετε και άλλο, ίσως να είναι ανώφελο. Με άλλα λόγια, πιέζετε το σώμα σας να αδυνατίσει παρόλο που δεν το χρειάζεται.
• Επαναλαμβανόμενες δίαιτες
Άλλος ένας σημαντικός λόγος που μπορεί ο οργανισμός σας να έχει φτάσει τα όριά του είναι οι συνεχείς, εξαντλητικές και express δίαιτες. Το σώμα έχει δυστυχώς προσαρμοστεί στην ενεργειακή στέρηση με αποτέλεσμα κάθε επόμενη δίαιτα να καθίσταται πολύ πιο δύσκολη από την προηγούμενη, πιο αργή και με πιο αβέβαια αποτελέσματα.


• Συμπληρώματα διατροφής και απώλεια βάρους
Τα συμπληρώματα διατροφής περιέχουν φυσικά θρεπτικά συστατικά που στόχο έχουν να συμπληρώσουν τη διατροφή μας, και παράλληλα, να μας προσφέρουν τις ευεργετικές ιδιότητές τους. Για παράδειγμα, παίρνουμε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, ηλεκτρολύτες κ.ά. γιατί έχουμε κάποια έλλειψη την οποία θέλουμε να καλύψουμε. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, χρειάζεστε ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα, με ειδικά μελετημένη σύνθεση, ώστε να έχει ενεργή και αποτελεσματική δράση στο σώμα σας. To σημαντικότερο, όμως, στοιχείο που πρέπει να προσέξετε στην επιλογή ενός συμπληρώματος διατροφής που συμβάλει στο αδυνάτισμα είναι να έχει έναν ασφαλή μηχανισμό δράσης ο οποίος πιστοποιείται από κλινικές μελέτες καθώς κυκλοφορούν διάφορα σκευάσματα που υπόσχονται μεγάλη απώλεια βάρους τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία μας.
Το vitaprime™ της Nutramins™ είναι ένα ολιστικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλει σημαντικά στη διαχείριση του βάρους ενώ παράλληλα μειώνει το άγχος, δίνει ενέργεια και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Περιέχει το Lepticore®, το μόνο επώνυμο, επιστημονικά σχεδιασμένο, κλινικά αποδεδειγμένο φυσικό συστατικό που προσφέρει αποκλειστικά η Nutramins στην Ελληνική αγορά και περιέχει πολυσακχαρίτες φυτικής προέλευσης, εστεροποιημένα λιπαρά οξέα, πολυφαινόλες από εκχύλισμα ροδιού, β-καροτένιο και φυτοκυαναμίνες από κυανοφύκη. Είναι κλινικά ελεγμένο, πατενταρισμένο και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της λεπτίνης, της ορμόνης που επηρεάζει το αίσθημα της πείνας.
Σύμφωνα με κλινική μελέτη διάρκειας 8 εβδομάδων σε υπέρβαρους ανθρώπους που τους χορηγήθηκε Lepticore®, παρατηρήσαμε ότι συμβάλλει σημαντικά στη διαχείριση του βάρους . Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα έδειξαν:
• Απώλεια βάρους – 5 κιλά
• Μείωση του λίπους του σώματος κατά 3%
• Βελτίωση της δράσης της λεπτίνης


Βρείτε το εδώ: https://www.centralpharmacy.gr/vendors/nutramins/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%BF-vitaprime-%CE%BC-nutramins-60-caps.htm
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right
Point System
Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon
Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!