Espa - 2014-2020
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 29€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

3 συστατικά περιποίησης δέρματος που μπορούν να κάνουν θαύματα!

3 συστατικά περιποίησης δέρματος που μπορούν να κάνουν θαύματα!
Υπάρχουν πολλά συστατικά περιποίησης που ωφελούν το δέρμα σας με διάφορους τρόπους, αλλά υπάρχουν μερικά συστατικά που πάντα εμπιστευόμασταν. Ακόμα κι αν δεν είστε πραγματικά λάτρης της περιποίησης της επιδερμίδας, πρέπει να έχετε ακούσει για αντιοξειδωτικά, AHA, ρετινόλη κ.λπ. γιατί αυτοί είναι οι «σούπερ σταρ» αυτής της κατηγορίας. Ενώ όλα τα προϊόντα έχουν στοχευμένα οφέλη, αυτά τα συστατικά σούπερ σταρ επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης και βοηθούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Ρετινόλη

Η ρετινόλη, που ονομάζεται επίσης βιταμίνη Α, είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη της οικογένειας των βιταμινών Α. Έχει αντιγηραντική δράση και μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της ακμής. Η ρετινόλη αυξάνει την παραγωγή των κυττάρων του δέρματος (πολλαπλασιασμό). Βοηθά στο ξεφράξιμο των πόρων. Η ρετινόλη απολεπίζει επίσης το δέρμα σας και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο μπορεί να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, δίνοντας στο δέρμα σας μια πιο φρέσκια, γεμάτη όψη.

Ρεσβερατρόλη σταφυλιού

Η ρεσβερατρόλη, ένα αντιοξειδωτικό φυτοαλεξίνης που βρίσκεται στα κόκκινα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι έχει χημειοπροληπτικά και θεραπευτικά αποτελέσματα έναντι πολλών ασθενειών και διαταραχών, συμπεριλαμβανομένων αυτών του δέρματος. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ρεσβερατρόλη προστατεύει έναντι του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία και των δερματικών βλαβών συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του δέρματος.
Η ρεσβερατρόλη έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές ιδιότητες που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της ερυθρότητας και της φλεγμονής, καθιστώντας την ένα εκλεκτό συστατικό για άτομα με ροδόχρου ακμή, έκζεμα και άλλες σχετικές δερματικές παθήσεις.

Γλυκολικό οξύ

Το γλυκολικό οξύ είναι ένας τύπος άλφα υδροξυ οξέος (AHA). Τα άλφα υδροξυοξέα είναι φυσικά οξέα που βρίσκονται στα τρόφιμα. Το γλυκολικό οξύ λειτουργεί επιταχύνοντας τον κύκλο ανανέωσης των κυττάρων. Με άλλα λόγια, διαλύει τους δεσμούς που συγκρατούν τα κύτταρα του δέρματος. Στην πραγματικότητα, το δέρμα σας είναι σε θέση να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος πιο γρήγορα από ό, τι θα έκανε από μόνο του. Το γλυκολικό οξύ βοηθά επίσης στην επανόρθωση του δέρματος από την ηλιακή βλάβη.
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right
Point System
Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon
Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!