Espa - 2014-2020
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 29€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

Eva belle - O χρόνος με το μέρος σου - Ο οδηγός μας για μια περιποίηση αντιγήρανσης και ενυδάτωσης

Eva belle - O χρόνος με το μέρος σου - Ο οδηγός μας για μια περιποίηση αντιγήρανσης και ενυδάτωσης
Εμπιστευείτε την αντιγήρανση και την ομορφιά σας στα χέρια των ειδικών!

Η αντιγήρανση και η σωστή ενυδάτωση, είναι μία πολύ υπεύθυνη και σοβαρή ιστορία για να την αφήνεις στα χέρια των μη ειδικών!
Η αμιγώς ελληνική φαρμακοβιομηχανία InterMed σας καλωσορίζει στην εποχή της αιώνιας νεότητας, με μία σειρά από σκευάσματα, όπως, αναπλαστικές, αντιηλιακές και ενυδατικές κρέμες, αφρό καθαρισμού, τονωτικές λοσιόν, κρέμες ματιών, booster, serum για γεμάτα φρύδια και αμπούλες λάμψης και αντιγήρανσης, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Μία σειρά που θα λατρέψετε και θα εντάξετε στην καθημερινή σας φροντίδα και ρουτίνα.

Πρόκειται για την απόλυτη σειρά αντιγήρανσης της σύγχρονης γυναίκας, με ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, όπως:
Ισοφλαβόνες σόγιας που μιμούνται τον τρόπο λειτουργίας των οιστρογόνων, Κολλαγόνο Θαλάσσιας Προέλευσης, Υαλουρονικό, Βιταμίνες C & E, μείγματα πεπτιδίων, που δίνουν ένα εντυπωσιακό και υπέροχο αποτέλεσμα!
Ισχυρές δραστικές φόρμουλες, αλλά ιδιαίτερα αέρινες στο δέρμα, που αντιμετωπίζουν την απώλεια της πυκνότητας και ελαστικότητας του δέρματος, προλαμβάνουν τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση εξαιτίας της οξειδωτικής φθοράς, συγκρατώντας την υγρασία της επιδερμίδας.
Κρέμες για ενισχυμένη προστασία από τις ακτινοβολίες UVA, UVB και τους ρύπους, που βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και λάμψη.

Και επειδή όλες οι γυναίκες επιθυμούν λίγο περισσότερη λάμψη, η InterMed πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά, δημιουργώντας μία σειρά από αμπούλες, οι οποίες επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη και τον όγκο της επιδερμίδας. Μέσα από έναν συνδυασμό από πρωτεογλυκάνες- που διατηρούν την υγρασία του δέρματος και ενδυναμώνουν τη δομή του, συμβάλλοντας στη πρόληψη των σημαδιών της γήρανσης- βιταμίνη C- που αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα, καθώς εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου- και την ενυδατική πανθενόλη, μπορείτε να είστε σίγουρες για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε τη σειρά EVA BELLE, επιλέξτε προϊόντα έρευνας και ανάπτυξης φαρμακοποιών και επιστημόνων που γνωρίζουν σε βάθος τα μυστικά της ομορφιάς και της αντιγήρανσης!
Τα προϊόντα EVA BELLE προαναγγέλουν μία νέα εποχή ομορφιάς και φροντίδας, αφήνοντας πίσω τη γήρανση. Τώρα ο χρόνος είναι με το μέρος σου…
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right
Point System
Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon
Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!