Espa - 2014-2020
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 29€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

Ερεθισμένο δέρμα εξαιτίας τoυ κρύου

Ερεθισμένο δέρμα εξαιτίας τoυ κρύου
Ο χειμώνας είναι εδώ έστω και εάν άργησε να μας χτυπήσει εφέτος την πόρτα.
Και είναι γεγονός, ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες συχνά ερεθίζουν το δέρμα μας, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους, περπατάμε στην πόλη, ή στην εξοχή.
Ο χειμώνας θέτει τα δικά του όρια και στην ομορφιά, επομένως ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα που θα προσδώσουν ενυδάτωση, ηρεμία, φροντίδα και περιποίηση στο δέρμα μας.

Μία φαρμακευτική στοχευμένη δερμοκαλλυντική μάρκα, η the Skin Pharmacist με τη σειρά SOS, η οποία αποτελείται από πέντε προϊόντα που προσφέρουν στην κυριολεξία SOS λύσεις σε καταστάσεις του δέρματος που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση, όπως εγκαύματα, ερεθισμοί- από κρύο, ή ζέστη- σπυράκια και τσιμπήματα εντόμων.

Ένα από τα πέντε σκευάσματα, είναι και η αναπλαστική κρέμα, SOS Irritation, την οποία χρειαζόμαστε σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα, με συστατικά πανθενόλη 5% και υαλουρονικό νάτριο. Η αναπλαστική της δράση, είναι ιδανική για την περίοδο αυτή με τις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα. Επίσης, δεν περιέχει χρωστικές και οινόπνευμα και είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Στην ίδια λογική, θα συναντήσουμε μία ακόμη σημαντική επιλογή, τη SOS Raches & Itching, μία κρέμα ιδανική για πολύ ερεθισμένο δέρμα.
To συγκεκριμένο προϊόν μιμείται τις ιδιότητες των κορτιζονούχων προϊόντων, χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών. Ενισχύει το δερματικό φραγμό, αντιμετωπίζει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και παρέχει ανακούφιση στο δέρμα το οποίο απειλείται από έκζεμα, δερματίτιδα, κνησμό, ερυθρότητα και εξανθήματα.
Συνιστάται σε φλεγμονώδεις εξάρσεις του δέρματος, εκζεματοειδείς εκδηλώσεις, ατοπικές δερματίτιδες και δερματίτιδες εξ επαφής. Εξανθήματα, παρατρίμματα, ερυθρότητα και κνησμό.
Η σύνθεσή του, περιλαμβάνει εκτός από φυτικές και συνθετικές δραστικές ουσίες, πανθενόλη, αλλαντοΐνη, χαμομήλι, υαλουρονικό νάτριο, argan oil, βιταμίνη Ε, μπιζαμπολόλη και βούτυρο Karité.

Ανακουφίζει από φλεγμονώδεις εξεργασίες του δέρματος, εκζεματοειδείς εκδηλώσεις , δερματίτιδες διαφόρου αιτιολογίας, ερυθρότητα, κνησμό, ατοπικά συμπτώματα, εξανθήματα, παρατρίμματα κλπ. που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες (ελεύθερες ρίζες, περιβαλλοντική μόλυνση, UV ακτινοβολία, μηχανική καταπόνηση, ερεθιστικές ουσίες, θερμοκρασιακές μεταβολές) ή ενδογενείς (αλλεργική προδιάθεση, stress).

Πηγή: intermed.com.gr
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right
Point System
Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon
Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!