Espa - 2014-2020
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 29€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

Έρωτας & HPV λοίμωξη: Μύθοι - Αλήθειες - Νέες Προσεγγίσεις

Έρωτας & HPV λοίμωξη: Μύθοι - Αλήθειες - Νέες Προσεγγίσεις
Και όμως, ένα συμπλήρωμα διατροφής, μπορεί να θεραπεύσει οριστικά τον ιό HPV – Ρωτήστε τον γυναικολόγο σας

Επιτέλους μετά από καιρό βρήκαν τον χρόνο οι δύο φίλες να συναντηθούν και να απολαύσουν τον καφέ τους.
Όμως από την αρχή η Μάγδα ξεκαθάρισε στην Ειρήνη, ότι το θέμα της συζήτησης θα ήταν αυστηρά ιατρικό, καθώς η πρώτη, έχοντας πάρει μία βαθιά ανάσα από τον γυναικολόγο της, ήθελε να μοιραστεί τα θετικά νέα με τη φίλη της.
Τι συμβαίνει επιτέλους, ρώτησε με αγωνία η Ειρήνη…
Η Μάγδα ανακουφισμένη, αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημά της, τη λοίμωξη HPV που εντόπισε ο γιατρός της πριν μερικές εβδομάδες, πρόβλημα που ωστόσο έχει τη λύση του πλέον. Και αυτό, διότι όπως εξηγεί στην Ειρήνη η Μάγδα, πλέον υπάρχει μία αξιόπιστη φαρμακευτική και ανώδυνη λύση, το λεγόμενο συμπλήρωμα διατροφής, θεραπεύοντας όχι μόνο τη λοίμωξη από τον ιό HPV, αλλά ενισχύοντας ταυτόχρονα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Στις ηλικίες μας, όπου είμαστε σεξουαλικά ενεργές, είναι πολύ πιθανό να νοσήσουμε από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων- πολλοί από εμάς τους νέους νοσούν χωρίς να το γνωρίζουν- ιδιαίτερα εάν δεν τηρούμε πιστά και συστηματικά τις προφυλάξεις, τονίζει με έμφαση η Μάγδα στη φίλη της και συμπληρώνει:
«Υπάρχουν κάποιοι τύποι του ιού HPV, οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο, καθώς και άλλοι αθώοι, που θεωρούνται καλοήθη θηλώματα. Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας προκαλείται από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (Human Papilloma Virus ή HPV) που μεταδίδεται με την σεξουαλική επαφή».

Και εάν νοσήσεις, ποια είναι η λύση, ρωτά η Ειρήνη τη Μάγδα.
«Ευτυχώς η επιστήμη κάνει θαύματα στην εποχή μας και σίγουρα εκτός από πολλούς μύθους που κυκλοφορούν γύρω από τον ιό HPV, υπάρχουν και αλήθειες, όπως ότι υπάρχει οριστική θεραπεία», απαντά η Μάγδα και προσθέτει:
Αυτή τη στιγμή μία μεγάλη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, έχει δημιουργήσει ένα πολύ πρωτοποριακό και καινοτόμο σκεύασμα, όπως μου μετέφερε ο γυναικολόγος μου, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση και μία νέα προσέγγιση για άνδρες και γυναίκες, να αντιμετωπίσουν τον ιό, σε οποιοδήποτε στάδιο και να τον θεραπεύσουν.

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν σε μορφή κοκκίων για πόσιμο διάλυμα, με εκλεκτική, ανοσοτροποιητική δράση έναντι της HPV λοίμωξης. Η σύνθεση του βασίζεται στο εκχύλισμα μανιταριού Shiitake ή AHCC, δραστική η οποία έχει κλινικά αποδειχθεί ότι συμβάλλει ανοσοτροποποιητικά, επηρεάζοντας ειδικούς αμυντικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα την ενίσχυση και επιτάχυνση της κάθαρσης του ιού. Μάλιστα, τυχαιοποιημένη, διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Oncology απέδειξε την αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος μανιταριού σε ποσοστό μεγαλύτερο από 60%.
Συγκεκριμένα, 6 στις 10 γυναίκες μετά από 6μηνη καθημερινή λήψη του αρνητικοποιήθηκαν στον ιό έναντι 9 στις 10 γυναίκες οι οποίες εντάχθηκαν στην ομάδα placebo και παρέμειναν θετικές. Η σημαντικότητα των αποτελεσμάτων ενισχύεται εξαιτίας του ιστορικού των γυναικών οι οποίες ήταν άνω των 30 ετών, με εμμένουσα λοίμωξη μεγαλύτερη των δύο ετών, από ογκογόνα στελέχη και με προκαρκινικές αλλοιώσεις μέχρι CIN2».
«Επιτέλους υπάρχει μία νέα πρωτοποριακή και αξιόπιστη φαρμακευτική προσέγγιση, με την οποία θα λύσω σύντομα το πρόβλημά μου», ανέφερε με μεγάλη χαρά η Μάγδα, προτρέποντας παράλληλα τη φίλη της να εξετασθεί και η ίδια, το συντομότερο δυνατό.

Μην διστάζουμε να μιλήσουμε για το πρόβλημά μας, όσο δύσκολο και εάν ακούγεται. Υπάρχουν λύσεις και καινοτόμες φαρμακευτικές προσεγγίσεις και μάλιστα με την υπογραφή και αξιοπιστία μιας μεγάλης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας!

Πηγή: intermed.com.gr
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right
Point System
Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon
Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!