Espa - 2014-2020
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 29€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

Καταπολέμησε την κούραση και ενίσχυσε την ενέργειά σου, με φυσικό τρόπο

Καταπολέμησε την κούραση και ενίσχυσε την ενέργειά σου, με φυσικό τρόπο
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν αυξημένη κούραση, ατονία, εξάντληση και δυσκολία να τα καταφέρουν με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Οι καθημερινές δραστηριότητες, οι απαιτήσεις της δουλειάς, η φροντίδα των παιδιών, η έντονη άσκηση, οδηγούν συχνά σε κόπωση, ως αποτέλεσμα μίας υπερδραστήριας ζωής. Αν σε αυτό προστεθούν και παράγοντες υγείας που μπορεί να εξαντλούν ακόμα περισσότερο τα αποθέματά μας σε ενέργεια (post-covid syndrome, ορμονικές διαταραχές/διαταραχές θυρεοειδούς, λοιμώξεις, αναιμία κλπ), τότε η τόνωση του οργανισμού και η ενίσχυση της ενέργειάς μας γίνεται ακόμα πιο αναγκαία.

Η φυσική λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να δοθεί μέσα από τη χρήση βοτάνων και θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στην ενίσχυση της ενέργειας και την άμεση τόνωση του οργανισμού. Ας δούμε κάποια από τα σημαντικότερα:

Κορεατικό τζίνσενγκ: Πρόκειται για το Panax Ginseng, ένα προσαρμογόνο βότανο, το οποίο φημίζεται για την ικανότητά του να υποστηρίζει τη σωματική αντοχή και το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Το τζίνσενγκ θεωρείται ότι συμβάλλει επίσης στη μείωση του άγχους, της κούρασης και της σωματικής εξάντλησης, βοηθά στη διατήρηση των διανοητικών ικανοτήτων μετά από κούραση και επιπλέον υποστηρίζει τη γνωστική απόδοση και τη μνήμη.

Ελευθερόκοκος (Σιβηριανό τζίνσενγκ): Το βότανο Eleutherococcus senticosus έχει προσαρμογόνο δράση, βοηθά στην αντιμετώπιση του στρες και επίσης αυξάνει την σωματική και πνευματική απόδοση.

Maca: Το Maca  (Lepidium meyenii), το οποίο καλείται και Περουβιανό τζίνσενγκ, είναι μία υπερτροφή πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που δίνει ενέργεια και συμβάλλει στη νοητική λειτουργία και τη διάθεση.

Αμερικανικό τζίνσενγκ: Πρόκειται για το Panax quinquefolius, ένα βότανο με νευροπροστατευτικές ιδιότητες που βελτιώνει την πνευματική απόδοση, τη μνήμη, τους χρόνους αντίδρασης και την ηρεμία.

Γκουαρανά: Οι καρποί του Paullinia cupana αποτελούν μια φυσική πηγή καφεΐνης που διατηρεί τη σωματική και ψυχική ζωτικότητα.

Πράσινο Τσάι: Αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και βελτιώνει την ενέργεια και την εγρήγορση. Ο συνδυασμός καφεΐνης και θεανίνης που περιέχει, του προσδίδει τις τονωτικές του ιδιότητες, χωρίς τις ανεπιθύμητες ενέργειες της καφεΐνης (νευρικότητα, ταχυπαλμίες κλπ).

Κακάο: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες που έχουν διεγερτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες. Η θεοβρωμίνη που περιέχεται στο κακάο λειτουργεί παρόμοια με την καφεΐνη, τονώνοντας τoν οργανισμό.

Εκτός από τα βότανα, ευεργετική δράση στην παραγωγή ενέργειας έχουν οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως η Β3, η Β6, η Β12 και το φολικό οξύ που τονώνουν το νευρικό σύστημα και παρέχουν εγρήγορση και υψηλά επίπεδα ενέργειας.
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right
Point System
Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon
Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!