Espa - 2014-2020
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 29€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

Οι καλύτερες βιταμίνες για δυνατό ανοσοποιητικό

Οι καλύτερες βιταμίνες για δυνατό ανοσοποιητικό
Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα θα ενισχύσει το σώμα σας ενάντια σε ασθένειες όπως το κρυολόγημα, η γρίπη και φυσικά, ο κορωνοϊός. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανακάμψετε από τυχόν τραυματισμούς αλλά και να διατηρήσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας σε υψηλά επίπεδα.

Οι πιο καλές βιταμίνες που μπορείτε να επιλέξετε περιλαμβάνουν:

Βιταμίνη C
Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι η βιταμίνη C πρόκειται για μία από τις καλύτερες βιταμίνες για το ανοσοποιητικό σας. Η βιταμίνη C δρα ως αντιοξειδωτικό, που σημαίνει ότι μπορεί να προστατεύσει το σώμα σας από τις τοξίνες που μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονή.
Η τακτική πρόσληψη βιταμίνης C είναι απαραίτητη για την καλή υγεία, επειδή το σώμα σας δεν την παράγει από μόνο του. Επίσης, δεν την αποθηκεύει ώστε να μπορεί να την αξιοποιήσει αργότερα.

Βιταμίνη Β6
Η βιταμίνη Β6 είναι ζωτικής σημασίας για την υποστήριξη βιοχημικών αντιδράσεων στο ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ένας από τους κύριους ρόλους του είναι η παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων και Τ-κυττάρων. Αυτά είναι τα κύτταρα στο σώμα σας που ανταποκρίνονται για την καταπολέμηση των εισβολέων, όπως οι ιοί και τα βακτήρια.

Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά το σώμα σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού σας. Αυτό διότι η βιταμίνη Ε βοηθά να στην καλύτερη διατήρηση των Τ-κυττάρων ώστε να λειτουργούν με κορυφαία απόδοση.

Ψευδάργυρος
Ο ψευδάργυρος είναι αντιφλεγμονώδης αλλά και αντιοξειδωτικός. Είναι υπεύθυνος για την για τη σωστή λειτουργία όλων των κυττάρων του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Σελήνιο
Το σελήνιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο για τη ρύθμιση των λειτουργιών του ανοσοποιητικού ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος από το οξειδωτικό στρες.

ΠΗΓΗ: VITA.GR
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right
Point System
Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon
Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!