Espa - 2014-2020
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 29€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

Το κόλπο για να κοιμηθείτε πιο εύκολα και ποιοτικά

Το κόλπο για να κοιμηθείτε πιο εύκολα και ποιοτικά
Εσείς το γνωρίζετε;
Η απλή τεχνική αναπνοής που μπορεί να φανεί σωτήρια και να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς καλύτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας και που θα ωφελήσει και τη συνολική σου υγεία.

Ο καλός ύπνος έχει μια σειρά από σημαντικά οφέλη για την υγεία: από την τόνωση της διάθεσής μας και τη μείωση του άγχους μέχρι τον σωματική φυσικά ξεκούραση. Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον ύπνο, το να ξέρεις πώς να κοιμάσαι καλύτερα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Οι τρόποι για να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου μπορεί να περιλαμβάνουν την απομάκρυνση ηλεκτρονικών συσκευών από το δωμάτιο, ένα χαλαρωτικό ντους, ελαφρύ γεύμα αρκετή ώρα πριν από τον ύπνο, τεχνικές χαλάρωσης, συμπληρώματα μελατονίνης κ.α.

Ο ειδικός Navsah Ridan Karamehmet, μοιράστηκε μια τεχνική αναπνοής που ονομάζεται Chandra Bhedana και η οποία, όπως υποστηρίζει, βοηθά πολύ σημαντικά στον ύπνο. «Η Chandra Bhedana είναι μια τεχνική που παρέχει τόσο σωματική όσο και ψυχολογική χαλάρωση ενεργοποιώντας το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα. Βοηθά να δροσίσει το σώμα, να μειώσει την αρτηριακή πίεση και να ανακουφίσει από το στρες», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Πώς να εξασκηθείς στο Chandra Bhedana;
1. Κάθισε σε μια άνετη θέση με τη σπονδυλική σου στήλη ίσια.
2. Τοποθέτησε το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σου στο μέτωπό σου.
3. Κάνε εναλλαγή τον αντίχειρα και τον παράμεσο για να κλείσεις το δεξί και το αριστερό ρουθούνι.
4. Κλείσε το δεξί ρουθούνι με τον αντίχειρά σου και κάνε εισπνοή από το αριστερό.
5. Κλείσε το αριστερό ρουθούνι με τον παράμεσο και κάνε εκπνοή από το δεξί.

Ο Navsah, ιδρυτής του Breath Hub, είπε ότι πρέπει να το εξασκηθείς για 10 τουλάχιστον φορές μέχρι να νιώσεις το αποτέλεσμα. «Εάν είσαι νέος στην εξάσκηση της μεθόδου της αναπνοής, μπορείς να διατηρήσεις τη διάρκεια της εισπνοής και της εκπνοής ίση. Καθώς η πρακτική σου βελτιώνεται, η παράταση των εκπνοών δύο φορές όσο οι εισπνοές θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της τεχνικής. Καθώς προχωράς, μπορείς επίσης να προσθέσεις ένα κράτημα της αναπνοής κλείνοντας και τα δύο ρουθούνια αφού εισπνεύσεις».

Η αϋπνία, το ξύπνημα κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωινό ξύπνημα -νιώθοντας ταραχή- είναι τυπικά στη σύγχρονη ζωή, όπου οι άνθρωποι δεν εξετάζουν τους βαθύτερους λόγους πίσω από αυτές τις ενοχλητικές συνθήκες που δεν βλάπτουν μόνο τον ύπνο μας άλλα και τη συνολική μας υγεία.

Μια άλλη χρήσιμη τεχνική αναπνοής που είναι ευρέως γνωστή για τη μείωση του άγχους και της ανησυχίας είναι το 4-7-8. Αυτό γίνεται εισπνέοντας από τη μύτη για τέσσερα δευτερόλεπτα, κρατώντας την αναπνοή μας για επτά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια κάνοντας εκπνοή αργά για οκτώ δευτερόλεπτα.

ΠΗΓΗ: QUEEN.GR
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right
Point System
Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon
Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!